Techshops neemt Kluisbox.nl over
Techshops neemt Kluisbox.nl over

Techshops neemt Kluisbox.nl over

  • Arthur Singendonk

Vanaf februari 2023 is Kluisbox.nl onderdeel van Techshops. De website Kluisbox.nl en de vertrouwde service blijven hetzelfde. Kluisbox.nl levert en verankert kluizen van een tiental A-merken. Dit gaat van kleine kluisjes voor particulieren tot grote zakelijke oplossingen. Wel wil Techshops zich met Kluisbox.nl meer gaan richten op het veilig opslaan en laden van lithium Ion accu’s. Door het groeiend aantal incidenten en de wetgeving voor het opslaan van Lithium Ion accu’s zien de nieuwe eigenaren een enorme kans voor de verkoop van Lithium Ion accukasten.


Vraag naar Lithium Ion accu kasten gaat exploderen

De nieuwe eigenaar Arthur Singendonk is er van overtuigd dat de vraag naar Lithium Ion accukasten enorm gaat stijgen. “Lithium Ion accu’s zijn niet meer weg te denken uit onze maatschappij. In steeds meer auto’s, fietsen of gereedschap worden deze accu’s gebruikt. Het grote nadeel van Lithium Ion is het brandgevaar als de accu’s niet goed gebruikt worden of oud zijn. Vanuit de verzekeraars komen er steeds strengere eisen rondom het opslaan van lithium ion batterijen. Op dit moment wordt er hard gewerkt aan de PGS37. In deze publicatie gevaarlijke stoffen staat ook beschreven hoe bijvoorbeeld fietsenwinkels met het opslaan van deze accu’s om moeten gaan. Door deze nieuwe regels moeten bedrijven gaan investeren in veiligheidsmaatregelen. Ook verwachten we dat steeds meer grote kantoren en industriële bedrijven onze explosieveilige kasten gaan gebruiken voor het veilig opslaan en laden van lithium ion accu’s. Hopelijk zijn er geen grote branden nodig om de noodzaak ervan in te zien.”

 

Webshop met showrooms, A-merken en verankeringsservice

Kluisbox.nl verkoopt de kluizen van tien gerenommeerde A-merken. Arthur Singendonk: “De kluizen die we verkopen zijn van de A-merken. We hebben een breed assortiment en veel van de kluizen zijn gecertificeerd. Een van de bekendere merken die we leveren is bijvoorbeeld Chubb. Naast het leveren kunnen deze indien gewenst ook (chemisch) verankeren door een gecertificeerde installateur. De kluizen staan in Nederland en hierdoor zijn we in staat om snel te leveren. Ook is het mogelijk om de kluizen in een showroom te bezoeken.”

 

Kluisbox.nl eerste project van Techshops

De nieuwe eigenaar van Kluisbox.nl is Techshops. Kluisbox.nl is het eerste project van Techshops maar de eigenaren Arthur Singendonk en Harm Wijsman zijn meer van plan.

Harm Wijsman: “We hebben elkaar zo’n 15 jaar geleden leren kennen bij de branchevereniging voor datacenters. Arthur komt uit de installatiewereld en mijn achtergrond is marketing. We vullen elkaar goed aan en willen in de toekomst nog meer webshops gaan starten of overnemen. Hierbij richten we ons op producten waar techniek, installatie en betrouwbaarheid bij elkaar komen. We hebben plannen genoeg maar voorlopig ligt onze focus op Kluisbox.nl.”

 

Wil je meer weten over Kluisbox.nl of Techshops.nl?

Neem contact op!

Loading...

Jouw winkelwagen