Retourneren – Kluisbox

Retourneren

Retourneren

Het kan wel eens voorkomen dat je een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom je de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, je hebt het recht jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

 

Je heeft na annulering nogmaals 14 dagen om jouw product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief (eventuele) verzendkosten gecrediteerd. Indien de reden van retour Kluisbox.nl niet kan worden aangerekend (zoals foutief geplaatste bestellingen), zijn de verzendkosten voor het retourneren voor jouw eigen rekening. In veel gevallen kan het daarom voor je voordeliger zijn om het product te houden.

 

Indien je gebruik maakt van jouw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via info@kluisbox.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

 

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan jou doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

 

Uitzonderingen retourneren

Producten die voldoen aan een of meer van de volgende punten kunnen niet geretourneerd worden:

 

  1. Bij verzegelde producten. Wanneer de verzegeling verbroken is zijn bij deze producten niet retourneerbaar.
  2. die door de ondernemer tot stand zijn gebracht overeenkomstig specificaties van de consument;

 

Garantie

Garanties worden bij ieder product afzonderlijk vermeld. Mocht dit niet het geval zijn dan kunt je voor meer informatie gerust contact met ons opnemen.

 

Ik wil mijn product omruilen

Als je je product wilt omruilen kan dat! Neem hiervoor contact op met info@kluisbox.nl. De kosten voor het omruilen (terugzending van de kluis) zijn voor jezelf.

 

Een verkeerd adres doorgegeven?

Neem zo snel mogelijk contact met ons op, dan kunnen we kijken hoe we het kunnen oplossen.

Loading...

Jouw winkelwagen