Over Kluisbox

Over ons

Kluisbox.nl is in februari 2023 overgenomen door Arthur Singendonk en Harm Wijsman. Kwaliteit, kennis delen, betrouwbaarheid, en professionele installatie is waar ze met Kluisbox.nl voor staan. Met Arthur en Harm kunt u vertrouwen op 45 jaar ervaring met industriële processen en installaties. Ze weten als geen ander hoe belangrijk betrouwbaarheid en veiligheid is!

 

Magazijnen en showrooms in Nederland

Kluisbox.nl heeft op twee plekken in Nederland een groot magazijn. Hierdoor is het mogelijk om vaak al de volgende dag de kluizen te leveren. Bij beide locaties zijn ook mooi ingerichte showrooms. Op afspraak zijn deze showrooms te bezoeken. De showrooms bevinden zich in Zoetermeer en Barneveld. 

 

Kwaliteit

Op de webshop van Kluisbox.nl bieden we enkel (gecertificeerde) premium kluizen van A-Merken aan. Deze kluizen voldoen aan de meest strenge testen en zijn van de hoogste kwaliteit. Via de filters kan u kiezen aan welke certificering uw kluis moet voldoen. Zowel op het gebied van inbraakwerendheid als brandwerendheid.

 

Kennis delen

Via de website en onze social media kanalen delen we veel kennis. Over kluizen maar zeker ook over het opslaan van Lithium Ion Accu's. Ook organiseren we regelmatig bijeenkomsten waar we met verschillende stakeholders in gesprek gaan. Uiteraard staan we ook voor u klaar als u een vraag heeft!

 

Betrouwbaarheid

We hechten veel waarde aan betrouwbaarheid. Dat komt in alles terug zowel in de kwaliteit van de kluizen als ook de communicatie en de levering. We zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen. We doen er alles aan u volledig en op de juiste manier te informeren en te installeren.

 

Professionele installatie/verankering

Voor een de optimale bescherming van uw goederen is een goede installatie cruciaal. Bij Kluisbox werken we met professionele en gecertificeerde installateurs die de kluizen volgens de geldende normering (chemisch) kunnen verankeren.

 

We hopen u in te helpen met uw nieuwe kluis!

 

Met vriendelijke groet,

Arthur Singendonk en Harm Wijsman

 

Loading...

Jouw winkelwagen