Obelink en Kluisbox starten samenwerking voor camper- en caravankluisj
Obelink en Kluisbox starten samenwerking voor camper- en caravankluisjes

Obelink en Kluisbox starten samenwerking voor camper- en caravankluisjes

  • Arthur Singendonk

Obelink en Kluisbox, zijn verheugd aan te kondigen dat ze een samenwerkingsverband zijn aangegaan om de reiservaring voor camper- en caravanavonturiers veiliger te maken. Kluisbox beschikt over een breed assortiment kluizen voor campers en caravans, deze producten worden vanaf nu aangeboden via de online marktplaats van Obelink, Europa's grootste en meest gerenommeerde outdoorwinkel!

 

Veiligheid als Prioriteit

Voor veel camper- en caravaneigenaren is het veilig opbergen van waardevolle spullen een belangrijke zorg tijdens de reis. Geen kampeerder wil tijdens een reis zich zorgen maken over het kwijtraken van waardevolle spullen of documenten. Kluisbox beschikt over een breed assortiment van hoogwaardige kluizen die voldoen aan de specifieke behoeften van reizigers. De kluizen zijn in de camper of caravan goed te verbergen en er zijn mogelijkheden om de kluizen te verankeren.

 

Gemakkelijk Online Winkelen

Obelink heeft als doel om alle vraag en aanbod, als het gaat om goederen binnen de niche van kamperen & outdoor, op één plek bij elkaar te brengen. Met slechts een paar klikken kunnen klanten hun complete kampeeruitrusting, tenten, voortenten en nu ook Kluisbox-kluizen aanschaffen.

 

Uitgebreide Keuzemogelijkheden

Kluisbox biedt een verscheidenheid aan maten en modellen kluizen aan, zodat klanten de perfecte kluis kunnen kiezen die past bij hun behoeften en voertuig. Met verschillende opties beschikbaar, kunnen klanten met vertrouwen de juiste keuze maken om hun waardevolle spullen te beschermen. Zo zijn er bijvoorbeeld ook kluisjes waar een laptop in past.

 

Voor meer informatie:

Kijk op Obelink of op Kluisbox.nl

Loading...

Jouw winkelwagen