Mobile Locker, de accu oplossing voor kantoren en hotels – Kluisbox
Mobile Locker, de accu oplossing voor kantoren en hotels

Mobile Locker, de accu oplossing voor kantoren en hotels

  • Arthur Singendonk

Vanaf nu is Kluisbox ook uw adres voor de accu laadoplossingen van Mobile Locker!

Het Belgische Mobile Locker heeft de afgelopen jaren een ingenieus kluisjessysteem ontworpen, getest, gecertificeerd en geproduceerd waarin fietsaccu's veilig worden opgeslagen en opgeladen. Dit is de perfecte oplossing voor kantoren, hotels en openbare fietsenstallingen.

Accu oplossing voor kantoor en hotel

In kantoren en hotels is de afgelopen jaren een grote toename van elektrische fietsen. Tot nu toe was er nog geen geschikte oplossing om de accu's te laden waardoor de fietsers de accu's laden op hun kantoor- of hotelkamer. Hierdoor neemt de risico voor het bedrijf toe en de veiligheid van werknemers af. Met het Mobile Locker systeem krijgen fietsers in de fietsenstalling een kluisje toegewezen om hun accu in op te laden en op te slaan. Een oplossing die ook door de verzekeraars (worden steeds strenger) wordt geaccepteerd!

 

Modulair Accu laadsysteem

Het systeem is opgebouwd uit units met 9 lockers. Door de modulariteit kunnen deze units onbeperkt uitgebreid worden. Naast de laadunits is er tenminste ook één control unit nodig. Met deze control unit krijgen fietsers toegang tot de kluisjes. Uiteraard kunnen er meerdere control units aan het systeem toe worden gevoegd om rijen te voorkomen. Het systeem is zowel geschikt voor binnen als buiten!

 

Veilig Accu's laden

De Mobile lockers hebben een KIWA 21045 – SCP05 certificering. De componenten voor detectie en aansturing zijn gecertifieerd volgens de EN54-7 en EN12094-1 norm. De bluscomponenten tot slot zijn gecertificeerd op basis van K23001. Door deze configuratie een brandwerendheid voor branddoorslag en brandoverslag gecreëerd die gelijk staat met een minimum 30 minuten voor de geteste accu’s. Dit is niet van toepassing voor rookweerstand. Daarnaast hebben onze lockers ook enkele andere features die de veiligheid verhogen. Zo zijn de deuren en wanden van de lockers extra dik en is het slot extra stevig. 

Lees meer over de Mobile Locker oplossingen en neem contact op als u meer wil weten!

 

Infographic actieve brandbeveiliging van lithium-ion batterijen Mobile Locker systeem

Accu Brandveiligheid

 

Loading...

Jouw winkelwagen