Een kluisoplossing op maat - case noodsleutelkastjes – Kluisbox
Een kluisoplossing op maat - case noodsleutelkastjes

Een kluisoplossing op maat - case noodsleutelkastjes

  • Arthur Singendonk

Kluisbox.nl beschikt over een breed assortiment van ruim 800 kluizen. Denk hierbij aan privé kluizen, inbouwkluizen, camperkluizen, sleutelkluizen, afstortkluizen zowel gecertificeerd als niet gecertificeerd. In veel gevallen vinden klanten een kluis die perfect voldoet aan alle wensen en eisen. Toch kan maatwerk nodig zijn. Hieronder geven we een aantal voorbeelden van maatwerk mogelijkheden en bespreken we een recente case (negen noodsleutelklastjes met hetzelfde slot).  

Kluisinterieur op maat

Een van de voordelen van maatwerk kluizen is de mogelijkheid om het interieur aan te passen aan jouw specifieke behoeften. Kluisbox.nl biedt maatwerk opties zoals speciale compartimenten, lades of rekken om jouw waardevolle spullen optimaal te organiseren en gemakkelijk toegang te bieden. Ook kan een kluis van binnen bekleed worden. Dit soort maatwerk komt vooral voor bij kluizen voor sierraden en horloges.

Kluis kleuren en afwerkingen

Veel kluizen van Kluisbox.nl zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en afwerkingen. Of u nu een klassieke houten afwerking, een moderne metallic afwerking of zelfs een specifieke RAL-kleur wilt, u kunt een kluis creëren die naadloos aansluit bij jouw interieur. Wij zijn in staat om vooraf een computer ontwerp te maken met interieur en kleur en afwerking.

Kluissloten naar keuze

Bij Kluisbox.nl kunt u kiezen uit verschillende slotopties. Uiteraard is iedere kluis voorzien van een standaard slot maar het is mogelijk om een slot aan te passen. Of u nu de voorkeur geeft aan een traditioneel sleutelslot, een elektronisch codeslot of zelfs een biometrisch slot, Kluisbox.nl heeft de oplossing die past bij uw beveiligingsbehoeften.

 

Brandwerende en waterdichte opties

Kluisbox.nl biedt ook maatwerk kluizen met brandwerende en waterdichte functies. Deze extra beveiligingsfuncties beschermen jouw waardevolle bezittingen tegen onvoorziene omstandigheden, zoals brand of overstroming.

 

Case: 9 noodsleutelkastjes met dezelfde sleutel

Noodsleutelkastjes zijn vaak de redding in lastige situaties, of het nu gaat om het snel ontgrendelen van een veiligheidsdeur of het snel afsluiten van een systeem. Door het kasje hoeft u tijdens een rampscenario niet op zoek naar een sleutel, een code te achterhalen of iemand oproepen die per ongeluk de betreffende sleutel heeft meegenomen.

In geval van nood is het eenvoudig: glas breken! Ambulancepersoneel en brandweerlieden kunnen de cruciale sleutel uit het noodsleutelkastje halen om bij een gewonde persoon te komen, een brand te blussen, gas en elektriciteit af te sluiten of een noodvoorziening in te schakelen.

Ieder noodsleutelkastje is voorzien van een cilinderslot om het kastje open en dicht te maken. In dit geval was onze klant op zoek naar 9 noodsleutelkastjes voor in hetzelfde pand. Wanneer ieder kastje een eigen sleutel heeft dan moeten er dus 9 sleutels bewaard worden. Het leek de klant logischerwijs handiger als alle noodsleutelkastjes met dezelfde sleutel open konden worden gemaakt. Dit was uiteraard geen probleem. De 9 noodsleutelkastjes hebben allemaal hetzelfde cilinderslot gekregen en zijn nu met dezelfde sleutel open te maken.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op!

Loading...

Jouw winkelwagen